Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Cake
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
White cake mix
1 Packung(3 oz.) lemon jello
2/3 Tassewater
2/3 Tasseoil
eggs
1 Teelöffellemon extract
die Zubereitung:

Beat all ingredients together at high speed until fluffy. Pour into greased large loaf pan. (I used a disposable "giant' loaf pan) Bake for 1 hour at 325F. While hot, poke lots of holes with a long-tined fork or a skewer ( I poke all the way to the bottom) and glaze with 1 C. confectioner's sugar mixed with 4 T. lemon juice.


Anmerkungen zum Rezept: