Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Pie
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
eggs
1 Tassebrown sugar firmly packed
1 Tassecorn syrup Dark
1 TassePecans; Broken
1 Teelöffelvanilla
1/2 Teelöffelsalt
9-in Pastry Pie Shell; Unbaked
die Zubereitung:

In a large mixing bowl, beat eggs and brown sugar together until thick. Add corn syrup, pecans, vanilla and salt Mix well and pour into unbaked pastry pie shell. Bake in preheated 300-F degree oven approximately 1 hour, or until filling is firm. Cool to serve

Hint: Mix it well to avoid seperation. If you've ever had a pecan pie with all the pecans floating on the top of the dessert, you know what to do. Mix, and mix and mix to keep your ingredients from forming layers.

Happy Baking from The Cook & Kitchen Staff at http://www. Recipe-a-day. Com

From The Cook & Kitchen Staff at http://www.recipe-a-day.com by The Cook


Anmerkungen zum Rezept: