Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Pie
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Unbaked 9-inch pie shell
1 1/2 TassePecans
1 Tassechocolate chips semisweet
eggs beaten
1/2 Tassesugar
1/2 Tasselight brown sugar
1/4 TasseSteen's 100 percent Pure Cane Syrup
1/4 Tassecorn syrup
1/2 Teelöffelvanilla
1 Prisesalt
die Zubereitung:

Emeril Live Show #EMIA42

Preheat the oven to 375 degrees. Spread the pecan pieces and the chocolate chips evenly on the bottom of the pie shell. In a mixing bowl, whisk the remaining ingredients together. Pour the filling over the pecans. Bake for about 1 hour or until the filling sets. Cool for 10 minutes before slicing.


Anmerkungen zum Rezept: