Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled Eggs
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 Tassewater
1 Dose(16 oz.) beet, liquid (save the beets tor another us
1 Tassevinegar
2 Esslöffelsugar
2 TeelöffelPickling spice
1/2 Teelöffelsalt
cloves garlic
Bayleaf
1 kleinonion sliced
12 Hard-cooked eggs, peeled
die Zubereitung:

1. Combine water, beet juice, vinegar, sugar, pickling spice, salt, garlic, bay leaf and onion in a 2-quart jar or plastic zipper-top bag. Mix until combined.

2. Add eggs. Cover and refrigerate for 1 week before eating

adding say 1 cup of the water till after eggs are in jar, had to remove some of the liquid, which was hard for the pickling spice floats on top.


Anmerkungen zum Rezept: