Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Picnic "Fried" Chicken
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Esslöffelcanola oil
3 Tassecornflakes crushed
1/2 Teelöffelred pepper ground
1 Tasseyogurt plain, low fat
1 Esslöffellemon juice
1 Teelöffelground cumin
1 Packung(3 lb) fresh skinless *chicken parts
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelblack pepper
die Zubereitung:

1. Preheat oven to 400F. With oil, grease shallow baking pan large enough to hold chicken without crowding; place in oven to heat. 2. On large dinner plate, spread crushed cornflakes and ground red pepper. I large bowl, combine yogurt, lemon juice and cumin. Beginning with large pieces, generously coat chicken with yogurt mixture and roll in cornflakes. 3. Place chicken pieces, meat side up, in prepared baking pan; sprinkle with salt and pepper. Bake 30 to 40 minutes without turning, or until coating is crisp and chicken is cooked through. (Check breasts for doneness after 30 minutes.) Serve warm or cold.

Compliments of:

Kathleen's Recipe Swap Page recipes@ilos.net


Anmerkungen zum Rezept: