Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Cherry Pork Loin
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
Pork loin roast; (4-5 lb), boned, rolled and tied
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
1/4 TeelöffelCrushed dried thyme
Sauce
1 TasseHigh quality cherry preserves
1/4 Tassered wine vinegar
2 Esslöffelcorn syrup
1/4 Teelöffelcloves ground
1/4 Teelöffelnutmeg
1/4 Teelöffelcinnamon
die Zubereitung:

Rub roast thoroughly with mixture of preceding ingredients. Roast, uncovered, at 325° for about 2-1/2 hours. Meanwhile, prepare cherry sauce. For Sauce: combine sauce ingredients and bring just to boiling; simmer 1-4 minutes. Spoon sauce over the roast after it has cooked about 2-1/2 hours and cook roast another 30-45 minutes or until meat thermometer registers about 170°. Baste frequently. Sauce may be served with the roast.


Anmerkungen zum Rezept: