Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pheasant Curry
Zutaten für 1  Menge anpassen
die Zutaten:
Pheasants-disjointed
2 Teelöffelcoriander
1 Teelöffelcumin
2 Esslöffelsesame seeds
1 Esslöffelturmeric
1/2 TeelöffelChili peppers
2 Tassewater
1/4 Teelöffelginger
2 Teelöffelsalt
3 Esslöffelbutter
1 TasseOnions sliced
die Zubereitung:

Pound together the coriander, cumin, sesame seeds, turmeric, chili peppers, ginger and salt. Rub mixture into pheasant pieces. Melt the butter in a casserole dish and brown onions in it. Add the pheasant and any left over spices and brown. Stir in the water; cover and cook over low heat forty five minutes or until tender. Cover for ten minutes.

from the [indiancooking] mailing list


Anmerkungen zum Rezept: