Rezept: |

Rezept drucken
|

ins Rezeptbuch legen
|

als email versenden
|

MealMaster - Ansicht
|

Rezept als PDF
|

Rezept benoten
|

Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
5 mittel | Carrots, scraped |
1/4 Tasse | butter |
1/4 Tasse | Canned jellied cranberry sauce |
2 Esslöffel | light brown sugar |
1/2 Teelöffel | salt |
Scrape carrots and slice crosswise on bias about 1/2 inch thick. Cook, covered, in small amount of boiling water, until just tender, 6 to 10 minutes. Combine butter, cranberry sauce, brown sugar and salt in skillet. Heat slowly and stir until cranberry sauce melts. Add drained carrots; heat, stirring occasionally, until nicely glazed on all sides, about 5 minutes.
is delightful!
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|