Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Philadelphian Soft Bread Pretzels
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/4 TasseWarm water (85F)
1 Esslöffeldry yeast
1/2 Teelöffelsugar
4 1/2 Tasseall-purpose flour
die Zubereitung:

Combine water, yeast and sugar and let stand untiil yeast has dissolved and is foamy. Mix in flour and knead for 7-8 minutes. Let dough rise covered, in a greased bowl in a warm place, until double in bulk. Form into sticks or pretzels and place on greased cookie sheets. Apply a thin egg wash (1 egg yolk diluted with 1-2 tbsp water or milk) Sprinkle with coarse salt. Allow pretzels to rise until almost double in bulk. Bake in preheated 475 F oven for about 10 minutes. Cool and serve.

@1219000


Anmerkungen zum Rezept: