Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sausage 'n Egg Crescents
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Teelöffelolive oil
1 TasseBell peppers
1 Tasseonions
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelblack pepper
Whole egg whites, slightly beaten
2 EsslöffelFat-free sour cream
Pcs low-fat breakfast sausage, cut in 1/2 lengthwise
1 TasseFat-free cheddar cheese, shredded
8 x ca. 30 gReduced fat crescent dinner rolls
die Zubereitung:

Preheat oven to 375. In a skillet, heat oil over medium heat. Add bell peppers, onions, salt, and black pepper. Cook until all is tender. In a mixing bowl, combine egg whites and sour cream. Add to skillet. Cook until egg whites are barely set, stirring occasionally. Remove from heat. Separate dough into 8 triangles. To form one large triangle, overlap long sides of 2 triangles about 1/2"; press edge to seal. Divide egg mixture into fourths; and place on widest triangle end. Add one fourth of the sausage; sprinkle with cheese. Roll loosely. Place pointed side down on unprepared baking sheet. Bake 15 minutes or until golden brown.

Per serving: 154 Calories; 6g Fat (33% calories from fat); 9g Protein; 16g Carbohydrate; 0mg Cholesterol; 534mg Sodium


Anmerkungen zum Rezept: