Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pickled beets
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseSliced cooked small beets **
1/2 Tassewhite vinegar
1/2 Tassewater
1 Esslöffelbrown sugar
2 Teelöffelcloves whole
1/2 Teelöffelcinnamon
1/4 Teelöffelsalt
die Zubereitung:

** Well-drained canned beets will work nearly as well.

Place beets in sterilized jar. Combine vinegar, water, brown sugar, cloves, cinnamon and salt in saucepan; bring to a boil. Pour over sliced beets; cover tightly. Refrigerate 8 hours or longer until beets are pickled. Remove cloves after 3 days. Store in refrigerator up to 2 months. Makes about 2 cups.

Shared by Elizabeth Rodier 4/93


Anmerkungen zum Rezept: