Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 x ca. 450 g | (1 kg) lean stewing beef |
1/4 Tasse | flour |
2 Esslöffel | oil |
3 Tasse | (750 ml) beef stock |
1 1/2 Teelöffel | salt |
1 Tasse | carrots sliced |
1 gross | potato diced |
1 | Onion chopped |
1/2 Teelöffel | black pepper |
2 Esslöffel | parsley chopped |
=====< Recipe Extracted From Vittles 2.1 >=====
Filename: Mainbeef 05/21/90 Recipe Number: 27 Recipe Name: Pepper Pot Stew Key Ingredients: beef/carrots/potato
& Cas.
Originally from: "Wonderful Ways to Prepare Stews & Casseroles", by Jo Ann Shirley (cheapie borrowed from Lois Rice)
1. Cut beef into one-inch (2-1/2 cm) cubes. Cover meat with flour and brown on all sides in hot oil in a large saucepan.
2. Add salt and stock and cook, covered, for about 2 hours or until meat is tender.
3. Add vegetables, pepper and parsley and cook until vegetables are tender.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|