Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pepper pot stew
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 x ca. 450 g(1 kg) lean stewing beef
1/4 Tasseflour
2 Esslöffeloil
3 Tasse(750 ml) beef stock
1 1/2 Teelöffelsalt
1 Tassecarrots sliced
1 grosspotato diced
Onion chopped
1/2 Teelöffelblack pepper
2 Esslöffelparsley chopped
die Zubereitung:

=====< Recipe Extracted From Vittles 2.1 >=====

Filename: Mainbeef 05/21/90 Recipe Number: 27 Recipe Name: Pepper Pot Stew Key Ingredients: beef/carrots/potato

& Cas.

Originally from: "Wonderful Ways to Prepare Stews & Casseroles", by Jo Ann Shirley (cheapie borrowed from Lois Rice)

1. Cut beef into one-inch (2-1/2 cm) cubes. Cover meat with flour and brown on all sides in hot oil in a large saucepan.

2. Add salt and stock and cook, covered, for about 2 hours or until meat is tender.

3. Add vegetables, pepper and parsley and cook until vegetables are tender.


Anmerkungen zum Rezept: