Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peggy Bass' Roasted Eggplant Sandwich
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 TasseGarlic and herb Shake n Bake mix for potatoes
1/2 TeelöffelGarlic minced
1/2 Teelöffeloregano dried
1/2 Teelöffelbasil
1/2 Teelöffelblack pepper
Eggplant; peeled and sliced into 1/4-inch thick rounds
4 TeelöffelSpicy mustard
Tomato sliced
Vidalia onion; sliced
8 ScheibeFat-free pumpernickel bread
die Zubereitung:

Heat oven to 350 degrees. Mix Shake and Bake and all spices. Dip eggplant in mixture to coat both sides and place on non-stick baking dish. Bake 20 minutes at 350 degrees. Spread bread with mustard and assemble sandwich with tomato and onion slices.

Nutritional info ser serving: 364 cal; 12g pro, 71g carb, 5g fat (11%)

Formatted 6/26/95 by Lisa Crawford (LISA_POOH@Delphi.Com)


Anmerkungen zum Rezept: