Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
San diego catch from mr. food
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassecornmeal
2 Teelöffelchilli powder
1 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper
Egg lightly beaten
1 x ca. 450 gFish fillets
1/4 Tasseoil
die Zubereitung:

In a shallow dish, combine the cornmeal, chili powder, salt and pepper. Place the beaten egg in another shallow dish. Dip the fish in the egg, then dredge in the cornmeal mixture; shake off the excess. In a large skillet, heat the oil over medium-high heat until hot. Add the fish and saute until lightly browned on both sides; 3-4 minutes. Drain on paper towels before serving.

Mr. Food's notes:Flounder and sole work well here. And, for a special treat, orange roughy prepared this way is out of this world!

Lin's notes: We used orange roughy, and he was Right!!!

Cyberealm Bbs, Watertown Ny 12/31/95 315-786-1120


Anmerkungen zum Rezept: