Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Savory round steak
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/2 Tassered wine vinegar
1/4 Tassesoy sauce
cloves garlic minced
2 EsslöffelWorcestershire Sauce
2 Esslöffelmustard prepared
1/2 Tassecooking oil
2 1/2 x ca. 450 gRound steak, 3/4 inch thick
die Zubereitung:

Piquant Marinade: Meat tenderizer, unseasoned

Piquant Marinade: Combine first 6 ingredients in bowl. Stir.

Sprinkle 1 side of meat with tenderizer. Poke deep holes all over with fork. Turn and repeat on other side. Let stand for 30 minutes. Cut steak into serving size pieces. Add to marinade. Let stand several hours or overnight. Cook over medium-hot heat until doen, about 15 minutes total time for medium. Serves 4 to 5


Anmerkungen zum Rezept: