Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pecan Souffl Tassies
Zutaten für 72 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassesugar
eggs
2 Tassemilk
1/2 TasseMargarine melted
1/2 Tasseflour
1 Teelöffelvanilla
1 Tassepecans chopped
72 kleinPecan halves for garnish
die Zubereitung:

Place sugar, eggs, milk, margarine, flour, vanilla, and 1 cup chopped pecans in a blender. If blender will not contain the entire mixture, reserve some of the milk to add later. Pour mixture into greased miniature muffin pans, about half full. Place a pecan half on top of each pie. Bake in a preheated 300 oven for 30 to 35 minutes or until a knife in the center comes out clean.


Anmerkungen zum Rezept: