Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pessach Fluden
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Dough
1 1/4 Tassesugar
2 TasseMatza meal
1 1/4 Tasseoil
eggs
Filling
2 x ca. 450 gapple
3 x ca. 30 gGrounded walnuts
die Zubereitung:

Dough: Mix the meal with sugar, put in a bowl, make a hole in center and add the oil and the eggs slightly beaten. Mix very well. Divide the dough in two parts.

Filling: Peel and core apples and chop, cook in covered pan till dries. Oil a rectangular baking pan and fold half the dough, spread over the cooked apple and sprinkle with the walnuts. Cover with the second half of dough. Brush wuth 1 egg yolk and sprinkle with granulated sugar. Bake first in hot oven for 15 minutes and then in slow oven till its golden brown.


Anmerkungen zum Rezept: