Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Pierogi (Polish)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 Tasseflour
2 Esslöffelbutter
1/2 Tassewater warm
1 Teelöffelsalt
egg
Filling
Box; (12 oz) dry cottage cheese
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
eggs
die Zubereitung:

Mix all ingredients together.

Sift flour and salt into bowl. Add butter, eggs and very warm water. Mix together, knead until smooth and satiny. Roll dough on floured board 1/4 inch thick (use large glass to cut in rounds). In each, round spoon in filling, fold over and seal. Place in boiling water until pierogie floats. Remove and saute in butter or sauted onions.


Anmerkungen zum Rezept: