Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scalloped Tomato and Cheese Bake
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
4 grossFirm-ripe tomatoes
Medium-size onion, chopped (1/2 cup)
1/4 Tasse(1/2 stick) butter or margarine
2 TasseSoft bread crumbs (4 slices)
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
1 Teelöffelsugar
1/2 TeelöffelLeaf marjoram, crumbled
1/4 Tasse(1/2 stick) butter or margarine, melted
1/4 Tassecheddar cheese shredded
die Zubereitung:

1. Core tomatoes; cut each into 8 even-size wedges.

2. Saute onion in butter in a large skillet until soft, about 5 minutes. Add bread crumbs, salt, pepper, sugar and marjoram; toss lightly.

3. Line a 1 1/2-quart shallow baking dish (7 3/8 x 3 5/8 x 2 1/4-inches) with half the tomatoes;sprinkle with half the bread mixture. Repeat with remaining tomato wedges and crumb mixture. Drizzle melted butter over top.

4. Bake in a moderate oven (350 degrees) for 25 minutes or until tomatoes are soft and crumb mixture is lightly browned. Sprinkle cheese over top and return to oven until cheese melts, about 5 minutes.

Digest 21 Mar 97 by "Elizabeth A. Post" <millefiore@Fuse.Net> on Mar 22,


Anmerkungen zum Rezept: