Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and Mushrooms in Sherry Sauce
Zutaten für 24 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/3 Tasseoil
Whole chicken breasts, skinned, boned, cut into 1/2 inch cubes
cloves garlic minced
1/4 Tasseflour
1 Teelöffelsalt
1 TeelöffelLemon pepper seasoning
1 Tassesherry dry
1 Tassechicken broth
2 Teelöffellemon juice
bay leaves
4.5 oz. jars whole mushrooms drained
die Zubereitung:

In large skillet, heat oil over medium-high heat. Add chicken; stir until chicken is no longer pink. Remove chicken with slotted spoon. Add onion and garlic; cook until tender. Stir in flour, salt and lemon pepper seasoning; mix well. Gradually add sherry, chicken broth, lemon juice and bay leaves. Cook over medium heat about 3 minutes or until thickened. Add chicken and mushrooms, simmer 5 minutes or until thoroughly heated. Remove bay leaves.


Anmerkungen zum Rezept: