Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Lemon Chicken Breast
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chris Tomlinson
1/2 TasseGresh lemon juice
1/2 Tasseorange juice fresh
cloves garlic minced
1 Esslöffelginger fresh, grated
1 EsslöffelChopped fresh tarragon (1 tsp dried)
1/2 Teelöffelsalt
1/4 Teelöffelpepper ground
Chicken breast halves, skinned & boned
die Zubereitung:

In a small bowl, stir together lemon juice, orange juice, garlic, ginger, tattagon, salt and pepper. Arrange chicken breast in a shallow glass or porcelain dish or enameled baking pan and pour lemon juice mixture evenly over them. Marinate in refrigerator, turning occasionally, for 2-3 hours. Prepare a fire in a grill. Position the oiled grill rack 4-6 inches above the fire. Remove the chicken from the marinade and pat dry; reserve the marinade. Arrange the chicken on the rack. Grill, turningtwo or three times and brushing with the reserved marinade, until the chicken is no longer pink in the middle, 15-20 minutes.

saturated), 5g carbohydrates, 41mg cholesterol, 214mg sodium

Exchanges: 2 extra lean meats


Anmerkungen zum Rezept: