Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef Soup with Liver Balls
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Soup
2 x ca. 450 gShort ribs or chuck with bone in 1 - 4 pieces
2 grossOnions sliced
To 4 stalks celery, sliced
4 Teelöffelsalt
3/4 Teelöffelpepper
2 ca. 1 Literwater
Carrots, halved, pared
Tomatoes chopped
parsley sprig
Liver Balls
1 TasseGround liver (1/2 lb)
1 Tassebreadcrumbs dried
3 Esslöffelall-purpose flour
eggs
1/4 parsley snipped
1 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelmarjoram dried
1/8 TeelöffelMace
10 MilliliterGarlic minced
die Zubereitung:

Soup: Wash meat; place in large kettle; add onions and celery (include tops), salt, pepper and water. Cover; bring to a boil; then skim off scum. Reduce heat so meat just simmers; then cook 1 1/2 hours. Add carrots, tomatoes, and parsley; cook 1 hour or until meat is tender. Meanwhile, make liver balls. Liver Balls: Combine liver with bread crumbs, flour, eggs, parsley, salt, pepper, marjoram, mace and garlic. Let stand until soup is done; then shape into balls about the size of golf balls. Remove tender meat, bone, and carrots from soup; cut meat and carrots into bite-sized pieces; return to soup. Then bring soup to a boil; drop in liver balls, cover; cook 10 minutes. Serve.

Corporation 1958

Posted in Fido Cooking by Bob Emert/Frank Skelly 09/03/93


Anmerkungen zum Rezept: