Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Tasse | onion chopped |
4 x ca. 30 g | mushrooms fresh, sliced |
1 Esslöffel | olive oil |
1 Tasse | Medium pearl barley |
3 Teelöffel | Instant chicken bouillon granules |
3 Tasse | water boiling |
1 Teelöffel | Hot red-pepper sauce |
1 | Each; medium: red bell pepper, diced, and zucchini, sliced |
Combine onion, mushrooms and oil in a 2-quart glass measure. Cover with vented plastic wrap. Microwave on high 3 minutes. Add barley, bouillon, boiling water and pepper sauce. Re-cover and microwave on high 2 to 3 minutes, or until water returns to a boil. Then microwave on medium (50 percent) 15 minutes.
Add bell pepper and zucchini; re-cover. Microwave on medium 10 minutes. Let stand 5 minutes. Fluff with a fork.
Makes 4 (1-cup) servings, each: 221 calories, 4 grams protein, 4 grams fat, 43 grams carbohydrates, 6 grams fiber, no cholesterol, 78 milligrams sodium.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|