Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Teelöffel | vegetable oil |
1 Tasse | Pearl barley; uncooked |
2 Tasse | chicken broth |
1/2 Teelöffel | salt |
1/3 Tasse | basil minced, fresh |
1/4 Tasse | Green onion; thickly slice |
1/8 Teelöffel | nutmeg ground |
1. Heat oil in a 1 wuart saucepan over medium heat. Add barley and cook for 5 minutes; stirring to coat well.
2. Add chicken broth and salt, bring to a boil; cover and reduce heat.
3. Simmer for 30 minutes or until barley is tender and liquid is absorbed.
4. Remove from heat, stir in basil and nutmeg.
sodium in this by using low sodium chicken broth or homemade. Per Serving: 140 calories, 2.4 grams of fat, 23 grams of carbohydrates, 4.6 grams of dietary fibre, 17 grams potassium, 15.7% Cff
>From the Recipe Files of RecipeLu <recipelu@recipelu. Com>
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|