Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barley Beef Casserole
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gground beef
1/2 TasseEach; chopped: onion, celery and bell pepper
cloves garlic minced
1 TasseMedium pearl barley
1/4 Tassetomato paste
2 TeelöffelInstant beef bouillon granules
2 1/2 Tassewater boiling
1 Dose(14 1/2-ounce) chopped tomatoes including liquid
die Zubereitung:

Crumble beef into a dishwasher-safe plastic colander suspended over a 3-quart casserole. Top with onion, celery, bell pepper and garlic; cover with lid or vented plastic wrap. Stirring midway through cooking, microwave on high 6 minutes or until beef is no longer pink.

Discard grease and place barley, tomato paste and bouillon in casserole. Pour boiling water over barley; stir. Top with tomatoes, tomato liquid and beef mixture; do not stir. Re-cover and microwave on medium-high (70 percent) 30 minutes. Stir and let stand 5 minutes.

grams carbohydrates, 5 grams fiber, 71 milligrams cholesterol, 638 milligrams sodium.


Anmerkungen zum Rezept: