Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 x ca. 450 g | Broccoli; cut into 2-inch flowerets, cooked and drained |
1 1/2 Tasse | Cubed cooked chicken (or turkey) |
1 Dose | (10 3/4 oz) Campbell's condensed broccoli cheese soup |
1/3 Tasse | milk |
2 Esslöffel | bread crumbs dried |
1 Esslöffel | Butter or margarine, melted |
This is from Campbell's Deliciously Easy Recipes
1. preheat oven to 450 F; in 9-inch pie plate or 1 1/2 quart casserole, arrange broccoli and chicken; in small bowl, combine soup and milk; pour over broccoli and chicken
2. in cup, combine bread crumbs and margarine; sprinkel over top; bake 10 minutes or until hot
shredded cheddar cheese or 2 tbsp grated parmesan cheese over soup mixture before topping with the crumb mixture.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|