Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1/2 Tasse | Defatted low-sodium chicken broth Or vegetable broth |
1/4 Tasse | balsamic vinegar |
2 Esslöffel | Reduced-calorie and -sodium ketchup |
2 Esslöffel | mustard prepared |
1/2 Teelöffel | savory dried |
1/2 Teelöffel | thyme dried |
1/4 Teelöffel | red pepper ground |
In a small jar with a tight-fitting cover, combine the broth, vinegar, ketchup, mustard, savory, thyme and pepper. Cover and shake until well combined. To store, refrigerate for up to 1 week. Shake well before serving.
Prevention's Healthy Ideas http://www. Prev. Com/
0.2 g. (12% of calories); Fiber: 0 g.; Cholesterol: 0 mg.; Sodium: 84 mg.
>from Pat Hanneman X-post >Mc-Recipe >Eat-Lf Archives 98Feb
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|