Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Barbecued beef and corn muffins
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Barb Day - GWHP32A
1 x ca. 450 gRound tip steaks; cut 1/8" to w/4" thick
1 mittelOnion; cut into thin wedges
2 Teelöffelvegetable oil
3/4 TasseBarbecue sauce; your favorite
Corn muffins; quartered
die Zubereitung:

Cut the steaks crosswise into 1" wide strips; reserve. Cook and stir onion in oil in large nonstick skillet over medium-high heat 3 minutes or until lightly browned. Remove and keep warm. Add beef strips (1/2 at a time) to skillet; cook and stir 2 to 3 minutes. Add barbecue sauce and onions; heat until hot. Place an equal amount of the beef mixture over corn muffins.

Serving suggestions: Favorite Cole Slaw


Anmerkungen zum Rezept: