Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 1/2 x ca. 450 g | Chicken breasts, skinned and boned |
1 Bund | Green onions, cut into 1" lengths |
1/2 Tasse | soy sauce |
2 Esslöffel | sugar |
1 Teelöffel | oil |
1 Teelöffel | ginger root fresh, minced |
1 | cloves garlic minced |
Cut chicken into 1 1/2" square pieces. Thread each of eight 6" bamboo or metal skewers alternately with chicken and green onion pieces (spear onion slices through side, not lengthwise). Place skewers in shallow pan. Combine soy sauce, sugar, oil, ginger and garlic; pour over skewers and brush chicken thoroughly with sauce. Marinate 30 minutes. Reserving marinade, remove skewers and place on rack of broiler pan. Broil 3 minutes; turn over and brush with reserved marinade. Broil 3 minutes longer, or until chicken is tender.
Serves: 4
Cooking Echo
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|