Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken teriyaki kabobs
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 x ca. 450 gChicken breasts, skinned and boned
1 BundGreen onions, cut into 1" lengths
1/2 Tassesoy sauce
2 Esslöffelsugar
1 Teelöffeloil
1 Teelöffelginger root fresh, minced
cloves garlic minced
die Zubereitung:

Cut chicken into 1 1/2" square pieces. Thread each of eight 6" bamboo or metal skewers alternately with chicken and green onion pieces (spear onion slices through side, not lengthwise). Place skewers in shallow pan. Combine soy sauce, sugar, oil, ginger and garlic; pour over skewers and brush chicken thoroughly with sauce. Marinate 30 minutes. Reserving marinade, remove skewers and place on rack of broiler pan. Broil 3 minutes; turn over and brush with reserved marinade. Broil 3 minutes longer, or until chicken is tender.

Serves: 4

Cooking Echo


Anmerkungen zum Rezept: