Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fish mustard curry
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
425 Grammfish
50 GrammShallots
cloves garlic
cloves
Cardamoms
25 GrammGround mustard seed juice 1 lime
50 Milliliteroil
1 Teelöffelsalt
1/4 TeelöffelTutmetic
Cm cinnamon stick
150 MilliliterThin coconut milk
100 MilliliterThick coconut milk
die Zubereitung:

Cut the fish into required portions and wash well. Chop the shallots and garlic, crush the cloves and cardamoms and mix the mustard with the lime juice in a bowl. Heat the oil and fry the shallots and garlic. Add the fish, cloves, cardamoms, salt, turmeric, cinnamon stick and thin coconut milk and cook until the onions are soft. Mix the thick coconut milk with the mustard and lime juice mixture and pour into the pan. Mix well and simmer for a few minutes, then discard the cinnamon stick and transfer to a serving dish.

taste of Sri Lanka" by Indra Jayasekera, Isbn 962 224 010 0


Anmerkungen zum Rezept: