Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Basil beef roast
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gBoneless chuck roast
1 Esslöffelvegetable oil
1 EsslöffelDried whole basil, crushed
Small onion, ringed
1/2 Teelöffelgarlic powdered
1/2 Teelöffelpepper
1 Tassewater hot
die Zubereitung:

Brown roast on both sides in hot oil in a large Dutch oven. Sprinkle roast with basil, garlic powder, and pepper; top with onion. Add hot water. Bring to a boil; cover, reduce heat, and simmer 2 1/2 hours or until tender. Remove from pan drippings to serve. From "The

Springville, Tn


Anmerkungen zum Rezept: