Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken rice burritos
Zutaten für 60 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 Tassesour cream
3/4 Tassemilk
1/2 Tassechillies green
1 PackungUncle Ben's Brand Chicken Flavor Rice Pilaf
1/2 Teelöffelcayenne pepper
6 x ca. 450 gDiced, cooked chicken
2 Esslöffelsalt
60 Flour tortillas
die Zubereitung:

1. Combine sour cream, milk and green chilies. Chill to blend flavors.

2. Cook rice according to package directions adding cayenne papper.

3. Stir in chicken and salt. Heat through. Cover and keep warm (150-160°F.) until ready to serve.

4. Place No. 12 scoop chicken-rice mixture on tortillas. Fold.

Ladle 1/2 ounce sour cream sauce over top of folded tortillas.

Portions: Approximately 60 1/2-cup (No. 8 Scoop)

Measurements and timing are designed only for Uncle Ben's Fast Cooking Rice Pilaf, Original Rice Pilaf, Fast Cooking Spanish Rice, Long Grain & Wild Rice Blend, and Converted Brand Rice From Recipe cards provided by Uncle Ben's Converted Brand Rice.

larry. Bibich@dwarp. Com

(23:00)


Anmerkungen zum Rezept: