Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Belle's salisbury steak
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 TeelöffelButter or margarine
2 Teelöffelcornstarch
Beef bouillon cubes or envelopes
1 1/2 x ca. 450 glean ground beef
1 Teelöffelsalt seasoned
4 mittelOnions thinly sliced
1/4 Teelöffelsalt
1 TeelöffelBottles sauce for gravy
1 1/2 Tassebreadcrumbs fresh
1/4 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

About 40 minutes before serving: Melt butter in skillet, cook onions until tender, about 5 minutes, stirring frequently. Stir in cornstartch, salt, bouillon, bottles sauce for gravy and 1 1/2 c. Water. Cook stirring constantly, until mixture is thickened. Reduce heat to low; cover and simmer about 10 minutes until the onions aretender. Keep warm.

In a medium bowl, mix ground beef, bread crumbs, salt , and pepper; shape into 6 oval patties and cook until desired doneness, turning once. Pour sauce over patties.


Anmerkungen zum Rezept: