Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Fish saute in coconut milk (pescado guisado c
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 x ca. 450 gsea bass whole
Red snapper, mackerel or sim
1 TasseRich Coconut Milk (see below
1/2 TeelöffelSalt
1/2 Teelöffelblack pepper freshly ground
1/4 TasseSweet green pepper, sliced t
1/4 TasseTomato sliced
1/4 Tassecelery chopped
die Zubereitung:

Score the whole fish 3 times diagonally on each side. Bring the coconut milk to a boil in a skillet over moderate heat. Add the fish and baste for 3 minutes. Then add the salt, black pepper, sweet green pepper, tomato and celery. Continue to baste for 5 minutes. Simmer the fish in an uncovered skillet over low heat, turning the fish over once, for 10 minutes. Serve warm.

Bread by Copeland Marks


Anmerkungen zum Rezept: