Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Berry Buttermilk Soup
Zutaten für 5 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TasseFresh or frozen loose-pack blueberries or strawberries
1 1/2 Tassewater
1/2 Tassesugar
1/2 Teelöffelorange peel finely shredded
2 Esslöffelorange juice
2 Tassebuttermilk
die Zubereitung:

Thaw berries, if frozen; drain. If desired, set aside 5 or 6 berries for garnish. In 1 1/2-quart saucepan combine berries, water, sugar, orange peel, and juice. Bring to boiling. Reduce heat; cover and simmer 20 minutes. Cool 30 minutes.

Pour into blender container; cover and blend till smooth. Stir in the buttermilk. Cover and chill thoroughly. If desired garnish each serving with reserved berry or thin orange slice. Makes 5 to 6 servings.

Recipe from: Better Homes and Gardens, Soups & Stews Cookbook


Anmerkungen zum Rezept: