Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Best-Ever Gingersnaps
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 Tassesugar
2 Tasseall-purpose flour
1/2 Teelöffelsalt
1 Teelöffelsoda
1 TeelöffelCinnamon ground
die Zubereitung:

ts Ginger, ground 1/2 ts Cloves, ground 3/4 c Shortening 1/4 c Molasses 1 Egg; slightly beaten Sugar Combine 1 cup sugar, flour, salt, soda, and spices; stir lightly. Cut in shortening to resemble coarse crumbs. Stir in molasses and egg.

Shape dough into 1" balls, and roll them in sugar. Place on ungreased baking sheets; bake at 350 degrees for 10 minutes. Remove from baking sheets immediately. (Cookies will firm quickly as they cool).

Coleman.


Anmerkungen zum Rezept: