Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 ca. 1 Liter | water |
3 ca. 1 Liter | apple sliced |
22 1/3 x ca. 450 g | Potato Sweet #2 1/2 |
4 3/4 Tasse | Sugar; Brown, 2 Lb |
1 1/4 Tasse | Shortening; 3LB |
5 Teelöffel | Salt Table 5LB |
Pan: 12 By 20 By 4-Inch Steam Table Pan Temperature: 350 F. Oven
1. Arrange 3 Quarts Of Potatoes And 3 Cups Of Apples In Alternate Layers In Each Pan.
2. Combine Brown Sugar, Shortening Or Salad Oil, Salt And Water In Steam- Jacketed Kettle Or Stock Pot. Cook At Low Heat, Stirring Constantly, Until Sugar Is Dissolved. Pour An Equal Quantity Over Potatoes In Each Pan.
3. Bake 30 Minutes Or Until Apples And Potatoes Are Thoroughly Heated.
Cn) Canned Sweet Potatoes May Be Used. Drain Potatoes.
Minutes On Low Fan, Open Vent.
A02500.
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|