Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauerkraut with Pork (Sauerkraut und Speck)
Zutaten für 1 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
3 x ca. 450 gpork
1 ca. 1 Litersauerkraut
water
salt
pepper
die Zubereitung:

Wipe piece of pork with a damp cloth, place in large stewing pan and cover with cold water. Set over flame to cook slowly for one hour. Add the sauerkraut and more water if necessary and continue cooking for another hour or until meat has become thoroughly tender. Season with salt and pepper. Serve with mashed potatoes. My notes: This is basically the same way my mom and I prepare sauerkraut and spareribs, but we add a chopped onion. My mom also used to add some chopped apple to cut down on the "sourness". This is a really simple and delicious meal, if you like sauerkraut. One of my favorites!

Fine Old Recipes, Culinary Arts Press, 1936.


Anmerkungen zum Rezept: