Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Scalloped Oysters
Zutaten für 12 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1/4 TasseButter melted
2 TasseCoarse Cracker Crumbs
24 Oysters (drained, save the liquor)
1/4 TeelöffelCoarse Black Pepper
2 Esslöffelsherry
1 TeelöffelWorcestershire Sauce
1/3 TasseCream mixed w/Oyster Liquor
die Zubereitung:

Mix butter and cracker crumbs. Butter shallow baking dish and put 1/3 of the mixture on the bottom. Add layer of oysters. Mix cream, oyster liquor, sherry, Worcestershire sauce, and pepper. Cover layer of oysters with half of sauce. Add another 1/3 of the crumbs, place remaining oysters on top, and add remaining sauce. Sprinkle with the remaining 1/3 of the crumbs. Bake in hot oven (425°F) for 10 or 15 minutes until crumbs are lightly browned.

Lincoln


Anmerkungen zum Rezept: