Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Beef chili
Zutaten für 4 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Barb Day - GWHP32A
1 x ca. 450 gCube steaks; lean
2 Teelöffelvegetable oil
4 1/2 TeelöffelSpicy Seasoning Mix divided, Note: See Recipe for Spicy Beef and Rice Salad for this mix
1 mittelOnion chopped
28 x ca. 30 gPlum tomatoes; canned, undrained
2 TasseWhole kernel corn; frozen
die Zubereitung:

Heat oil in deep large skillet over medium heat 5 minutes.

Meanwhile cut each steak lengthwise into 1" wide strips, then cut crosswise in 1" pieces. Sprinkle meat with 2 ts. Spicy seasoning. Stir-fry meat and onion 2 to 3 minutes. Season with salt if desired. Add tomatoes (break up with back of spoon), corn and remaining 2 1/2 teaspoons of the seasoning mix. Bring to a boil; reduce heat to medium low and simmer, uncovered, 18 to 20 minutes.

Serving suggestions: Tortilla chips and melon wedges.


Anmerkungen zum Rezept: