Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Peanut chicken b1
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Boned Chicken Breasts
1/2 TasseCelery Chunks
1/2 TasseOnion Chunks
2 Esslöffelsoy sauce
egg white
2 Esslöffel(Heaping) Cornstarch
1/2 Tassechicken broth
2 Tassecorn oil
3 Esslöffelwater
2 EsslöffelRoasted Peanuts
die Zubereitung:

Cut chicken in 3/4 inch chunks. Mix 1 tbs. Cornstarch and egg white with chicken. Preheat wok. Add oil and heat to 250 F. Put in coated chicken. Stir to separate chicken chunks. Cook 3 minutes. Drain chicken. Pour off oil. Stir fry onions in greased wok 1 minute. Pour in soy sauce. Stir. Now add celery, chicken and broth. Boil. Mix remaining tbs. Of cornstarch with water. Stir into broth mixture until thickened. Add peanuts and serve at once. Temperature(s): Hot Effort: Average Time: 00:20 Occasion: Holiday

Comments: South Brentwood, St. Louis Comments: Beverage: Warm Saki


Anmerkungen zum Rezept: