Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken and sausage cassoulet
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 DoseNavy beans; 15 oz.
2 Tassetomato juice
2 TasseCarrots, cut into 1/2" pieces, about 4 medium
1 TasseCelery; chopped 1/2" pieces
1 TasseOnion chopped
cloves garlic minced
bay leaves
2 TeelöffelChicken bouillon; granules
1 TeelöffelBasil; dry & crushed
1 TeelöffelOregano, dry & crushed
Chicken drumsticks; skinned and frozen
8 x ca. 30 gSmoked turkey sausage link
die Zubereitung:

In crockpot, combine undrained beans, tomato juice, carrots, celery, onion, garlic, bay leaves, bouillon, basil, and oregano. Place froze chicken atop bean mixture. Cut sausage in half lengthwise and slice. Place atop chicken.

Cover; cook on low-heat setting for 10-12 hours or high-heat setting for 5-6 hours. Remove bay leaves.

Terrie Peterson


Anmerkungen zum Rezept: