Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
2 Dose | Navy beans; 15 oz. |
2 Tasse | tomato juice |
2 Tasse | Carrots, cut into 1/2" pieces, about 4 medium |
1 Tasse | Celery; chopped 1/2" pieces |
1 Tasse | Onion chopped |
2 | cloves garlic minced |
2 | bay leaves |
2 Teelöffel | Chicken bouillon; granules |
1 Teelöffel | Basil; dry & crushed |
1 Teelöffel | Oregano, dry & crushed |
8 | Chicken drumsticks; skinned and frozen |
8 x ca. 30 g | Smoked turkey sausage link |
In crockpot, combine undrained beans, tomato juice, carrots, celery, onion, garlic, bay leaves, bouillon, basil, and oregano. Place froze chicken atop bean mixture. Cut sausage in half lengthwise and slice. Place atop chicken.
Cover; cook on low-heat setting for 10-12 hours or high-heat setting for 5-6 hours. Remove bay leaves.
Terrie Peterson
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|