Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Sauce picante #6
Zutaten für 2  Menge anpassen
die Zutaten:
1 Esslöffelolive oil
2 Esslöffelonions chopped
2 Esslöffelgreen onions chopped
2 Esslöffelcelery chopped
2 Esslöffelgreen bell peppers chopped
1 EsslöffelShallots minced
1 EsslöffelJalapeno peppers;seeded, minced
1 EsslöffelGarlic minced
1 Esslöffelbasil fresh, chopped
1 Teelöffelthyme fresh, chopped
1 Teelöffeloregano fresh, chopped
bay leaves
1 TasseItalian plum tomatoes; peel seeded and chopped
1 Tassechicken stock
1/2 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelcayenne pepper
Turns fresh black pepper
1 Esslöffelbutter unsalted
die Zubereitung:

In a sauce pot, heat oil. Add the onions, green onions, celery, bell pepper, jalapenos, shallots and garlci over high heat. Add the basi, thyme , oregano, and bay leaves. Saute for 2 minutes. Stir in tomatoes, stock, salt, cayenne and black pepper and bring to a boil. Cook over high heat for 2 minutes. Reduce the heat and simmer, stirring occasionally\, for about 5 minutes. Stir in butter and remove from heat.

4/27/96


Anmerkungen zum Rezept: