Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken broth
Zutaten für 16 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Stewing chicken (or 2 broile
4000 Milliliterwater
Large yellow onion
Bayleaf
1 Bundparsley
1 BundFresh thyme (or a teaball wi
die Zubereitung:

System 1. Take one large, heavy, lidded pan - mine is a six-quart enamelled cast-

2. Put the pan in a cold oven, turn the temperature to 160 °C and wait pat

3. Take the pot out of the oven and let it cool to room temperature. Strip

4. Take the meat out. It is not as good as it was before the wee simmer,

5. Add another quart of water, bring the broth back up to a simmer and sim

Author's Notes: Surely people who make use of bouillon cubes have no idea how easy home

I've never had good luck freezing broth (it starts to taste thinnish),

Difficulty : easy. Precision


Anmerkungen zum Rezept: