Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Bean & bacon soup
Zutaten für 8 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 TassePinto beans (dried)
1 Teelöffelsalt
1/2 Teelöffelpepper
Bacon slices, cut in squares
Carrots chopped
Celery Stalks chopped
1/2 Teelöffelthyme dried
cloves garlic minced
4 x ca. 30 gCan of tomato paste
2 Esslöffelolive oil
Onion chopped
1 Esslöffelwine vinegar
die Zubereitung:

The approximate cooking time is 3 hours.

Cover the washed beans with 6-8 cups of water and bring to a boil. Reduce heat, cover and boil gently for 1 hour and then simmer while still covered. Stir about every 15 minutes for the Entire time the beans are cooking.

After the beans have been cooking for about 1 hour and 45 minutes chop the onion and celery and carrots. Slice the four slices of bacon into 1" squares. Saute the onion, celery and bacon squares in the olive oil for about 10 minutes. Add to the beans along with the thyme, chopped carrots and tomato paste. Simmer uncovered for another hour until the beans are tender and slightly mash the beans. Add the salt, pepper and wine vinegar before serving.


Anmerkungen zum Rezept: