Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Rice Pilaf with Carrots and Mushrooms
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
5 EsslöffelButter or margarine; divided
1 mittelOnion chopped
2 Tassechicken broth
1 TasseRaw long grain rice
1 grossCarrot; peeled & fine diced
8 x ca. 30 gmushrooms fresh, sliced
die Zubereitung:

Melt 3 tbsp butter in lg. Saucepan. Add onion; cook on med-high heat until onion is translucent. Add rice; cook until rice is lightly browned, stirring frequently. Add carrot and broth. Bring to a simmer; cover and reduce heat to low. Cook, covered, 16 to 18 mins. Meanwhile, melt 2 tbsp butter in a skillet. Add mushrooms; cook on med-high heat, stirring frequently, until soft and lightly browned. Remove from heat. Uncover rice and fluff with fork; stir in mushrooms; serve.


Anmerkungen zum Rezept: