Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Winter Corn Chowder
Zutaten für 2 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
1 1/2 TasseOven-dried corn; see recipe for winte
2 DoseChicken broth; (13 3/4 oz ea)
6 ScheibeBacon diced
2 TasseOnion chopped
4 Tassemilk
2 Teelöffelsugar
1/2 Teelöffelsalt
1/8 Teelöffelpepper
die Zubereitung:

Rinse dried corn. Combine corn and chicken broth in large saucepan; bring to a boil. Remove from heat and let stand 2 hours. Heat to simmering; cover and cook 45 minutes. Meanwhile, cook bacon in small skillet until crisp. Drain on paper towels. Saut onion in bacon drippings until soft. Add to corn mixture and simmer 5 minutes. Add milk, sugr, salt, and pepper, and heat thoroughly. Serve garnished with bacon.


Anmerkungen zum Rezept: