Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Best Bazaar Chicken Soup
Zutaten für 10 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
Chicken [5 lb]
1 Esslöffelsalt
1 1/2 Teelöffelwhite pepper
carrots
Parsnips
Parsley root
Celery stalks with leaves
1 grossOnion, cut in eighths
Fresh parsely sprigs
cloves garlic
die Zubereitung:

In large stockpot or Dutch oven, bring chicken and 12 cups water to boil;

Meanwhile, peel carrots, parsnips and parsley root; cut into large chunks

cover and refrigerate for at least 8 hours or until fat has congealed on

Add-Ins: Add shredded cooked chicken Add 4 cups cooked noodles, cooke

Prese

[-=Pam=-] PA_Meadows@msn. Com


Anmerkungen zum Rezept: