Rezept: |
Rezept drucken
|
ins Rezeptbuch legen
|
als email versenden
|
MealMaster - Ansicht
|
Rezept als PDF
|
Rezept benoten
|
Anmerkung schreiben
|
|
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
1 Esslöffel | Salad dressing (mayonnaise) |
3 x ca. 30 g | cream cheese softened |
4 x ca. 30 g | Natural sharp Cheddar cheese finely shredded |
3 x ca. 30 g | Chopped pressed beef finely chopped |
1/2 Tasse | Pecans finely chopped |
Mix salad dressing with softened cream cheese. Add Cheddar cheese and beef. Mix well. Shape into a 10-inch log. Roll in pecans. Wrap in waxed paper. Chill. Serve sliced with assorted crisp crackers.
Makes 40 1/4-inch slices
Calories per 1/4-inch slice without crackers: About 35
Karen Mintzias
|
|
Anmerkungen zum Rezept:
|