Rezept:

Rezept drucken

ins Rezeptbuch legen

als email versenden

MealMaster - Ansicht

Rezept als PDF

Rezept benoten

Anmerkung schreiben
 
ACHTUNG: diese Ansicht ist noch experimentell, bei der Konvertierung in dieses Format können unter Umständen Textstellen verloren gegangen sein!
Chicken Mushroom Pie With Dill Crust ***NXGW7
Zutaten für 6 Portionen Menge anpassen
die Zutaten:
2 1/2 TasseChicken; diced cooked
1 TasseCream of celery soup
Jars Mushrooms; (2.5 oz. eac
1/2 TasseCelery sliced
1/2 Tassegreen pepper diced
1 TeelöffelSteak sauce
1/2 Teelöffelmarjoram crumbled
1/2 PackungPiecrust mix
1/2 Teelöffeldill weed
die Zubereitung:

Directions: Combine chicken, celery soup, mushrooms with liquid, celery, green pepper, steak sauce and marjoram in a large skillet. Heat slowly until bubbly hot, about 10 minutes. Turn into a 4-cup shallow baking dish. Prepare piecrust mix, following label directions, adding dillweed with wa- ter. Roll out to fit top of baking dish; cover pie; turn edge under, flush with rim; flute. Cut a 6-inch "X" in center of pastry. Fold corners back. Bake in a very hot oven (450 F.) for 20 minutes or until crust is golden brown. Let stand 10 minutes before srvng This recipe is from Family Circle magazine and offers a bit of a twist to the standard.

Westberg

(NXGW71A)


Anmerkungen zum Rezept: